Powered by Blogger.

PenafianPenulisan didalam blog ini adalah sebahagian besarnya berbentuk respon / pendapat / ulasan terhadap pelbagai perkara dan isu yang berlaku di dalam dan luar negara. Untuk itu, semua artikel yang ditulis di dalam blog ini bertujuan untuk memberi pendedahan dan informasi sesuatu isu. Perbandingan dengan sumber - sumber lain perlu dilakukan untuk mendapatkan ketepatan maklumat agar dapat mengelakkan dari berlakunya salah tanggapan, fitnah, dan penyebaran maklumat yg salah dan palsu.

Manakala hakcipta intelektual berita melalui sumber - sumber yang berkaitan adalah milik laman sesawang atau blog itu sendiri. Oleh yang demikian, mana-mana petikan / tulisan /gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, sila maklumkan secara berhemah dengan kadar segera kepada admin  (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan / tulisan / gambar tersebut dapat dikeluarkan atau di edit semula. 

PENAFIAN: sebarang petikan, artikel , gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog / laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan atau mewakili pandangan admin dalam sesuatu isu yang berkaitan.

0 comments: