Powered by Blogger.

Friday, May 23, 2014

PBS - antara tekanan dan teguran.

Setiap perkara perlukan teguran untuk menjadi kearah yg lebih baik. Sudah tiba masanya sistem pendidikan kita harus berada ditahap yg lebih baik, maka perlunya idea2 baru dan mungkin juga teguran2 yg membina.

Tp kalau ianya tidak perlu dan tidak boleh ditegur lagi, maka terpaksalah.......jangan tegur, Jangan tegur, Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,Jangan tegur,
Publisher: E Jay - 5/23/2014 04:19:00 PM

Xiaomi Mi 3 akan kehabisan

mi 3
Sekali imbas, perkataan Mi 3 seolah2 macam sebungkus mi yang baru berada di pasaran Malaysia. Namun begitu, telahan begitu jauh dari sasaran. Bagi peminat Android, mungkin mereka perlu menumpukan perhatian dengan kemunculan Mi 3 ini yang semakin popular baik di Internet atau di dunia luar.

Kemunculan Mi 3 dinantikan

Dengan kemunculannya di negara jiran Singapura, produk ini sahaja telah "sold out" dalam masa 2 minit sahaja seperti yang dilaporkan. 2 minit? Berapa ribu yang dijual di sana. Bagaimana pula dengan kemunculan Mi 3 ini di Malaysia?
Cheap and good is always irresistible and Xiaomi proved that point when 4,000 units of their Mi 3 smartphone was sold in just 17 minutes! - www.soyacincau.com

Publisher: E Jay - 5/23/2014 10:10:00 AM