Powered by Blogger.

Sunday, February 16, 2014

Daftar spr jum

Situasi politik pada masa ini di malaysia amat genting. Susah nak kata samada pemimpin skrg baik pihak kerajaan atau pon pembangkang benar2 ingin menolong rakyat jelata atau pon kerana ingin berkuasa atau kekal berkuasa kerana kuasa dan wang. Susah nak menilai semua tu pada masa ini. Itu terpulang kepada individu tu sendiri utk memilih.
Sebut pasal pemilihan, mungkin ramai yg dah ada pilihan dihati utk memilih parti mana, tp yg paling menyedihkan bila ada puak2 yg bertelagah sesama mereka namun tak PERNAH mengundi atau tak DAFTAR mengundi. Lagi sedih.
Publisher: E Jay - 2/16/2014 07:00:00 PM
,

Metallica di stadium merdeka!

Setelah bertahun2 menunggu, akhirnya Metallica dapat buat konsert di Malaysia. Sebelum ni, aku ada dgr cerita, ada juga beberapa attempt untuk metallica buat performance kat sini, tp tak dapat masuk. Atas sebab2 apa, aku pun kurang pasti.
Berbalik pada cerita asal aku, bila dgr je metallica nak buat persembahan, aku n kawan2 aku pun terus booking lalu internet dah kawan aku tolong amikkan ticket kat kl nu haa..
Publisher: E Jay - 2/16/2014 01:04:00 PM