Powered by Blogger.

Monday, August 15, 2011

*bertungkus lumus guna QWERTY keypad... haha*

Sepanjang hidup aku, dah banyak brand handphone yang aku guna. Start dari Ericcson, Nokia 3210, Samsung, Sony-ericsson,  Motorolla, LG Crystal dan malah CSL yang rm70 pun aku guna.. Semua phone2 tu banyak berjasa pada aku.. Start dari skrin biru, skrin warna, yang ada camera bodoh, yang ada walkman and yang touch scrin.. Macam2 evolusi fon yang aku guna.. tu belum masuk fon rumah lagi.. hahaha..

Banyak jugak function fon sejak ianya mula diperkenalkan.. Dan yang paling besar internal memory fon yang aku guna ialah LG Crystal, sampai 16GB.. Tak tau apa nak isi dalam tu.. Dan yang paling terbaru aku guna ialah... Jeng Jeng Jeng, Blackberry..
Publisher: E Jay - 8/15/2011 12:02:00 AM