Powered by Blogger.

Monday, June 13, 2011

Filled Under:

Hummer H3

Share
Ada banyak kenderaan yang aku nampak kat malaysia ni, tp semalam, aku betol teruja apabila aku nampak satu kenderaan parking di kawasan pekan di Johor. Selama ni aku hanya mendengar hanya sultan Johor sahaja yang menggunakan kenderaan ni, tp kini, rakyat biasa pun dah mampu membelinye..

Semasa aku lihat dari jarak dekat, aku kagum dgn bentuknya... Walaupon ianya tak sebesar yang aku janggkakan mcm dalam tv or movie, tp ianya sudah cukup untuk membuatku rasa teruja... Smart dowh.. dan aku rasa macam nak beli je satu hari nanti.... Kenderaan yang aku cakapkan ini ialah Hummer.. Yang aku nampak ini ialah Hummer H3.. mmg lawa


Hummer H3 ni adalah jenis Hummer SUV dan yang terkecil dibuat oleh General Motors.. Arnold Schwarzenegger pon pakai yang macam ni tp Hybrid.. canggih seh, teruja macam nak pakai je.. hehehehe

0 comments: